ETSIN MITTOJEN MUKAAN VALMISTETTUJA MATKAILUAUTOMATTO:

Matkailuauto matto asuintiloihin -Antrasiitti-170x500 cm

Toimitusaika: 3-5 työpäivää
  • Oma tuotanto. Toimitetaan 3-5 työpäivän kuluessa
  • Kaikki on mittatilaustyönä. Takeita!
168,75 € 139,46 €
Details

Asuntoautomatto Jasmine on itse suunnittelemamme. Se on ihanteellinen ja paljon käytetty asuntoautojen ja asuntovaunujen asuintiloissa. Matossa on erityinen patentoitu anti-slip takaosa ja pysyy sen takia tiukasti paikallaan. Matto ei myöskään purkaannu. Mistä kohtaa leikkaatkin, matto ei purkaannu. Siksi se on ihanteellinen asuntoautoihin ja asuntovaunuihin.

Myymme mattoa neljässä eri värissä: beige, ruskea, harmaa ja antrasiitti 100 cm, 130 cm ja 170 cm levyisinä rullina ja pituus vaihtelee 500 cm asti. Kuinka paljon mattoa tarvitset, riippuu siis asuntoautosi tai asuntovaunusi sisätilojen mitoista. 

Helpottaaksesi maton levitystä, suosittelemme tekemään pohjapiirroksen asuntoauton tai asuntovaunun lattiasta oikeilla mitoilla. Sitten voit piirtää pohjapiirroksen mukaan ääriviivat maton takapuolelle. Sitten leikkaat maton ääriviivoja pitkin lankkua tai leikkuuaslustaa apuna käyttäen. Sitten vasta voit levittää maton asuntoautosi lattialle.

Matto on tehty 100 % polypropeenista. Nukkapaino on 1150 gr/m2. Kokonaispaino on noin 2300 gr/m2. Nukkapituus on noin 8 mm. Kokonaispituus on 11 mm. Matto on paloturvallinen.

Lisätietoja
Lisätietoja
ColorAntraciet
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matkailuauto matto asuintiloihin -Antrasiitti-170x500 cm
Arviosi
FAQ
Ei kysymyksiä
Autosi ansaitsee päivityksen

Koe ylellisyys aina, kun astut autoosi. Ensiluokkaiset matot lisäävät juuri sitä ylimääräistä ylellisyyttä ja mukavuutta, jota tarvitset.